Spolupráca so značkou unaluna – zimný kabát

Spolupráca so značkou unaluna – zimný kabát

Kvalitný, nadčasový, teplý a elegantný zimný kabát – tiež ho márne zháňate? Unaluna je mladá slovenská značka, ktorá sa zamerala na zimné kabáty, a to veľmi unikátnym spôsobom: každý kabát je originál a jeho nositeľka si môže byť istá, že ďalšiu ženu v rovnakom nikdy nestretne. V prvej kolekcii unaluna predstavuje tri typy strihov, všetky sú oversized a sadnú prakticky každej postave. Vy už si len vyberiete dĺžku, farbu látky, podšívku a typ vreciek a originálny kabát (podľa vlastného návrhu) je Váš. Kabáty sa šijú z hrubo tkanej 60% vlny a sú veľmi teplé. Voľnejší strih umožňuje pohodlný pohyb i keď si pod kabát oblečiete hrubý zimný sveter či sako.

www.unaluna.sk

Som veľmi hrdá na to, že tieto slovenské kabáty vznikajú aj pod mojimi rukami. A veľmi ma teší, že klientky sú odvážne vo výbere farieb – čierny ani šedý som ešte nešila!

24.5.2020

Pre skvalitnenie našich služieb používame na stránkach cookies. Pokračovaním na tejto stránke vyjadrujete súhlas s používaním všetkých cookies. Viac informácii nájdete v sekcii ochrana súkromia.